Rezervisane avio karte

Rezervisane avio karte možete platiti na sledeće načine:

- gotovinski u prostorijama Hipnosa (Maršala Birjuzova 47, Beograd)

- kreditnom karticom ( Visa, Visa Electron sa vidno ugraviranih 16 brojeva, Master, Dina card)

Napomena: Kreditnom karticom može platiti samo vlasnik kreditne kartice u prostorijama Hipnosa. Karte pojedinih avio kompanija mogu se platiti i American Express i Diners karticom. Molimo Vas da nas prethodno konsultujete u vezi sa tim.

- Fakturom koju Vam dostavljamo nakon izvršene rezervacije, a uz Vašu saglasnost za takav vid plaćanja (fizičkim i pravnim licima). U tom slučaju nephodno je dostaviti sledeće podatke na našu email adresu avio@hipnostravel.com ili putem fax-a +381112628085:

- ako je uplatilac pravno lice: izvod iz registra Agencije za privredne registre sa brojem PIB-a i pripadajucim podatcima

- ako je uplatilac fizičko lice: ime i prezime, matični broj (JMBG), adresa stanovanja.

Upustvo za uplatu

Plaćanje avio karata nalogom za uplatu kao fizičko lice ili je uplatilac preduzece/firma:

Svoju rezervaciju avio karata možete platiti direktnom uplatom na račun Preduzeca za usluge i turizam HIPNOS doo, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj fakture koji ce te prilikom naručivanja avio karte dobiti od naseg sluzbenika sa svim pripadajucim detaljima potrebnim za Vasu uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnim nalogom za uplatu u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Plaćanje u pošti i nakon 16h:

Ukoliko plaćanje izvršite u pošti ili nakon 16h molimo vas da nam odmah dostavite skeniran dokaz o uplati na mail avio@hipnostravel.com kako bi smo ubrzali proces izdavanja karte, jer cena avio karte važi samo za dan kada uradite rezervaciju i ukoliko je ne izdamo istog dana aviokompanija zadržava pravo da izmeni cenu karte za naredni dan ili čak otkaže let.

Plaćanje avio karata Visa i Master karticom: on line

Avionske karte rezervisane preko sajta www.hipnos.rs možete platiti pored ostalkih nacina placanja i putem Interneta platnim karticama VISA ili MasterCard. Potrebno je samo da proverite kod banke koja je izdala karticu da li ona podržava plaćanje preko Interneta, ato podrazumeva da je u pitanju kreditna kartica, ne debitne ili electron kartice koje na sebi nemaju ugravirane-perforirane brojeve (14 brojeva) sa pripadajucim sigurnosnim CVV brojem na poledjini kartice. Avio kompanija sama odlucuje o primeni naplate putem kreditnih kartica. U agenciji mozete od zaposlenih u radnom vremenu, na Vas zahtev dobiti informaciju da li neka osim pomenutih Visa/master kreditnih kartica ima priimenu uz Vase placanje. Neophodno je licno prisutvo vlasnika kreditne kartice u nasoj agenciji prilikom placanja.

Pored navedenih,Vas izbor placanja moze biti i American express, Dinars ili Dina shodno ovalscenima avio kompanija za njihovu primenu. Agencija ne odlucuje o izboru primenljivosti odredjene kartice vec je to diskeciono pravo avio kompanije za cije potrebe posredujemo u izdavanju avio karta.

Kako platni promet i banke ne rade vikendom, a vi tada želite da rezervišete avio karte i platite Visa i Master kartice su u tom slučaju jedina mogućnost on line.

Uslovi isporuke rezervisane avio karte

Nakon prijema Vaše uplate, avio karte će biti izdate u elektronskoj formi. Vaš primerak avio karte može Vam biti dostavljen putem email-a ili ga možete preuzeti u prostorijama Hipnosa (mogući su i drugi načini dostavljanja avio karte u skladu sa dogovorom).