Mi smo kompanija koja je sa vama na tržištu još od Oktobra 1991, kada je osnovan Hipnos. Uz vrlo uspešnu saradnju sa klijentima uspeli smo da izgradimo veliki kredibilitet i poverenje kao najpouzdaniji i najefikasniji agent za kupovinu najjeftinijih avio karata.

Ubrzo preuzima primat u pogledu agentske prodaje avio karata svih kompanija, čija su predstavništva radila na ovim prostorima. Dobijamo priznanja za najuspesniju prodaju karata od sledećih avio kompajija: KLM, JAT, Austrian Airlines, Swissair, Lufthansa, British Airways, Air France, Alitalia.

Marta 1995. počinje sa radom na rezervacionom sistemu Swissair Galileo GDS.

Juna 2001. prelazi na rezervacioni sistem Galileo GDS.

15.jun 2005. u Hipnosu je izdata prva elektronska karta u SR Jugoslaviji, koja je 01.06.2008. zamenila u potpunosti papirnu kartu na svetskom nivou.

Decembra 2007. uvodi Amadeus rezervacioni sistem.

Februara 2008. sedište agencije se premešta u ul. Maršala Birjuzova 47 u Beogradu.

Jula 2008. uvodi online sistem za rezervaciju povoljnijih avio karta na www.hipnostravel.com.

Jula 2013. uvodimo on line rezervacioni sistem Travixx koji radi na najnovijoj tehnologiji Travelport Universal API kao prvi korisnik u jugoistočnoj Evropi.

Augusta 2013 prvi uvodimo na našim prostorima mogućnost on line rezervacije specijalnih tarifa za pomorce I njihove clanove porodica

Jun 2014 uvodimo u primenu novu verziju poboljšanog pretraživanja na on line prodaji avio karta kao I objedinjeni pregled low cost I regularnih prevozilaca na jednom mestu.Klijentu se daje jedinstven pregled koji u tom obimu nije do sada obradjen I ponudjen buducim putnicima da mogu odmah odabrati I kupiti najpovoljniju ponudu odlukom izmedju low cost I regularnih avio kompanija,uz sve nepohodne elemente koji putnik bira shodno afinitetu putovanja.

Jun 2017 korisnicima on line pretage ponude avio karta, ponudjena moderna aplikacija za uspesnu pretragu i kupovinu avio karta na operativnim sistemima mobilnih telefona.

Jun 2019 prvi u Srbiji uveli online pretragu putem direktne konecije za Lufthansa grupaciju (NDC) zajedno s partnerom Traveltechhouse. Ova novina omogućuje apsolutno najniže cijene na tržištu za celu Lufthansa grupaciju (Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS i Brussels Airlines).